onsdag 18 juli 2012

Dom tre första tävlingarna...

..på sommartävlingarna är klara. Det har vart Eskilstuna weekend, Tjust 2-dagars och Hallands 3-dagars.

Eskilstuna weekend

Som är en tre- dagars tävling med ett sammanlagt resultat. Tävlingarna gick vid Ärla det var 16 stycken som sprang från OK Grip. Antingen bodde man på campingen vid Ärla skola eller så åkte man emellan. Totalt vann Linnéa klassen D 14 kort , Jonna kom 2:a i D 14 och Anders Lindeborg kom 3:1 i klassen H 50.
HÄR  finns resultat från dom tre dagarna och det sammanlagda.


Tjust 2-dagars



Gick i Ankarsrum i närheten av Västervik, från klubben var Heidi, Jonna, Krille och Peter med. Det var inget sammanlagt resultat utan det var två enskilda tävlingar fast på samma TC. Resultat dag 1 och Dag 2.





Hallands 3-dagars




Gick i en Åsa norr om Varberg där sprang Heidi, Jonna, Krille, Peter, China, Harriet och Anna Ek. Där det första dan för dom längre banorna var riktigt jobbiga upp och ner. Dag två var det mycket undervegetation men det gick bra att springa ändå. Resultaten från dom tre dagarna finns här







Och nu är det bara fyra dagar kvar till O-ringen i Halland börjar. klicka här om du vill veta allt om o-ringen när du startar, vart vi ska bo, vad man mer kan göra mm   .
     På lördagen i samband med invigningen, dagen innan O-ringen börjar går Axa-stafetten som är en ungdomsstafett 13-16 år  med fyra löpare i varje lag. Det är sprint och varje distrikt får ha två lag med. Jonna springer i Sörmlands förstalag.


/ Jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar