torsdag 9 augusti 2012

Distriktsmatch

 Mellan tisdag o onsdag denna vecka har Linnéa, Emma, Jonna och Peter o Krille (som ledare) vart i Vällinge, Södertälje och sprungit en Distriksmatch mellan Södermanland, Värmland, Östergötland och Örebro. För ungdomar mellan 13-16 år.

  Det började med en inviduell tävling igår och idag sprang man en stafett med dom från sitt distrikt. I varje lag var det en D14,H14,D16 och en H 16. Den första och sista sträckan var 5 km med 2 kartbyten, och dom 2 andra sträckorna var 3 km med ett kartbyte. Sen fick man i laget bestämma vem som sprang vilken sträcka. Igår fick dom 4 första i varje klass poäng och i dag dom 5 första lagen från distriktet. Så man tävlade om 2 vandringspriser till distriktet, ett inviduellt och ett i stafetten. Båda vandringspriserna vann Östergötland. 

Man bodde i rum två och två och förutom att springa och äta var det igår en prisutdelning där dom tre första i varje klass fick ett  diplom med en bild på sig när man sprang, sin bana och ettan,tvåan o trean i sin klass. Igår kväll fann också möjlighet till att gå på disco.

                                            

Vill också påminna om att vi har träning i Fredrikshall idag. Det är löpning som gäller klockan 18:00 börjar vi så var gärna redo för att börja då. Efteråt kan man dusha men det är ingen soppa.

/ Jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar